žena

Prichádza posledný júnový týždeň, ktorý prináša niekomu lepšie, no inému horšie správy. Týždenný horoskop hovorí o krásnych emóciách, ale aj o hádkach vo vzťahu. Tešiť sa však môžu niektoré nezadané. V práci sa vyžaduje tiež opatrnosť. Na niekoho číha kolega, ktorý mu už neraz podlomil nohy. Čo hovoria hviezdy o tvojich posledných dňoch tohto mesiaca?

Týždenný horoskop

Baran

Týždenný horoskop hovorí, že planéta lásky sa ti začne počas najbližšieho obdobia otáčať chrbtom. Do tvojho vzťahového života sa môže vkrádať isté napätie. V profesionálnej oblasti tiež nebudeš ochotná prijímať veci také, aké sú. Dávaj si pozor, aby si nerobila unáhlené rozhodnutia. Jupiter ťa však podporuje, chráni a pomáha ti v každej sfére nájsť tú najlepšiu cestu.

Medzi tvoje šťastné dni patrí piatok, sobota a nedeľa.

Býk

Na teba čaká veľmi príjemný týždeň hneď s troma priaznivými planétami. Venuša, Merkúr a Mars sú pripravené poskytnúť ti veľa šťastia a podpory.  Presadzovať svoje nápady v práci nebude vôbec ťažké a od svojich kolegov či nadriadených získaš ocenenie. V láske sa môžeš tešiť na sladké a romantické chvíle. Hviezdy prajú aj tým, ktoré sú bez partnera. Spoznať svoju spriaznenú dušu nebude žiaden problém. Všetko stav na šťastné dni, počas ktorých ťa podporí aj Mesiac.

Tvoje šťastné dni sú pondelok, streda a štvrtok.

Ako sa dostať z friendzone?
zdroj: Pexels/Ekaterina Belousova

Blíženci

Tvoje posledné júnové týždne boli miestami obzvlášť elektrizujúce, no tento záverečný ti prinesie skutočne pokojné chvíle. Venuša a Merkúr sa síce nenachádzajú v tvojom znamení, preto sa môžeš cítiť trochu vyčerpaná a bez väčšej motivácie. Nemaj obavu, čoskoro sa všetko vráti do starých koľají. Zatiaľ si užívaj pokoj, ktorý k tebe prichádza v prvej časti týždňa. Postará sa o to šťastný Mesiac.

Šťastné dni očakávaj v pondelok a utorok.

Rak

Posledný júnový týždeň bude pre teba výnimočný. Slnko, Venuša a Merkúr žiaria na tvojej oblohe. Šťastie sa na teba tiež usmieva v každej oblasti života. Budeš obzvlášť neodolateľná. Ak máš o niekoho záujem, neboj sa vykročiť vpred, všetko dopadne podľa tvojich predstáv. Dobré správy by mohli doraziť aj do pracovnej oblasti medzi stredou a štvrtkom. Užívaj si tieto chvíle naplno, zaslúžiš si ich.

Šťastné dni sú pre teba streda, štvrtok a piatok.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDenný horoskop