žena a Mesiac

Blíži sa k nám veľmi dôležitá a zároveň významná astrologická udalosť, ktorou je Spln Mesiaca v znamení Kozorožca. Pomenovanie dostal aj ako „Jahodový Mesiac“. Udeje sa tak 21. júna a s jeho príchodom budeme môcť konečne vidieť výsledky práce, ktorej sme venovali veľmi dlhý čas. Pokiaľ sme urobili veci správne, môžeme čakať pokrok a dosiahnuť svoje ciele. Ak nie, možno ich budeme musieť prehodnotiť a zopakovať.

Tento Spln bude o vyvážení záväzku voči kariére a rodine. Niečo sa v nás meniť a energia vesmíru bude vyžadovať, aby sme ju vypustili von. Počas nasledujúcich dvoch týždňov zistíme, čo to pre nás znamená.

Nie je možné, aby sme o svojich pocitoch neustále mlčali a preto bude potrebné ich konečne naplno vyjadriť. Mali by sme si však popritom dávať väčší pozor, pretože to, čo z nás začne vychádzať, bude čerstvé, neopracované a zatiaľ možno nie príliš racionálne.

Život je plný tvojich myšlienok: Tieto 3 rady ti pomôžu na pozitívne myslenie
zdroj: Pexels/Anh Nguyen

Ako nás ovplyvní táto astrologická udalosť?

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy