Jennifer zo šou Ruža pre nevestu 2 a Tomy Kotty?
Instagram/jennifer_pear/tvmarkizaofficial

Semifinalistka zo šou Ruža pre nevestu iba pred malou chvíľkou šokovala svojich fanúšikov na Instagrame. Jennifer do stories pridala zaujímavé príbehy v bielych šatách a dokonca s novým možným priateľom po boku. Už sa stihla aj vydať? Jej manželom vraj je Tomy Kotty.

Jennifer zo šou Ruža pre nevestu 2 sa stala jednou z najvýraznejších súťažiacich. Mohol za to aj fakt, že už raz súťažila v švajčiarskej verzii tejto šou. Rovnako ako v tej slovenskej, aj tam skončila na treťom mieste.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Krátko potom, čo bolo v televízii odvysielané semifinále, kde ružu od Radka nedostala práve Jennifer, na svoj Instagram pridala príspevok, v ktorom naznačila, že by mohla byť znovu zamilovaná. To, či už má nového partnera, sa jej spýtal jeden z fanúšikov.

Krásna brunetka odpovedala fotkou z auta. Na jej stehne bola položená mužská potetovaná ruka. A teraz už je známe, koho vedľa seba mohla schovávať. Bol to známy hudobník Tomy Kotty?

Jennifer zo šou Ruža pre nevestu 2 už sa stihla aj vydať?

Práve pred malou chvíľkou Jennifer do stories na Instagrame pridala zaujímavé príspevky. Vo videu sa objavila v bielych svadobných šatách. „Finally HAPPY,“ napísala do príbehu na svojej sociálnej sieti. V preklade z angličtiny do slovenčiny to znamená „Konečne ŠŤASTNÁ.“

Po chvíli sa po jej boku objavil práve Tomy Kotty. Spolu ukázali svadobné obrúčky a potom sa dokonca pobozkali.

Tak čo myslíš, išlo v ich prípade len o žart, nejaké svadobné fotenie alebo je to realita? Sme totiž zvyknutí, že Tomy a Jennifer sú veselé kopy, u ktorých je možné azda všetko. Vedia si spraviť srandu aj sami zo seba a brať situácie s nadhľadom.

No v prípade, ak je to pravda, gratulujeme!

Zdroj: Instagram/jennifer_pear

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News