Influencerka Just Klaudy sa vydala

Cez víkend sa akoby vrece roztrhlo s celebritnými svadbami. Vydala sa ďalšia obľúbená influencerka. Krásnymi zábermi zo svadby sa pochválila na svojom Instagrame

Práve pred pár hodinami sme sa dozvedeli, že uplynulý víkend sa pred oltár postavili dvaja exfarmári z desiateho pokračovania šou Farma. Zosobášili sa počas Medzinárodného dňa detí – 1. júna 2024. Zdá sa však, že rovnaký magický dátum si pre svoju svadbu vybral ďalší celebritný párik.

Obľúbená influencerka sa vydala

Influencerku Klaudiu Fujákovú môžeš poznať najmä pod používateľským menom Just Klaudy. Na Instagrame ju sleduje 145-tisíc fanúšikov, s ktorými pravidelne zdieľa svoj pracovný, ale aj súkromný život.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Klaudia Fujáková (@justklaudy)

Práve včera svojich followerov potešila azda najviac. A to sériou fotiek z vlastnej svadby. Vydala sa za partnera Jakuba Jemaniaka, ktorý ju požiadal o ruku pred dvoma rokmi.

„Boh nás stvoril, aby nás navždy spojil. Láska na prvý pohľad prerástla do lásky môjho života. Môj manžel, môj najlepší priateľ, môj splnený sen!“ pripísala k príspevku.

Okrem toho pridala aj polohu, čím prezradila, kde sa svadba konala. Svoj veľký deň si dvojica užila v rozprávkovom hoteli v Považskej Bystrici a musíš uznať, že z Klaudy bola nádherná nevesta.

Novomanželom v komentároch pod sériou záberov blahoželajú fanúšikovia, ale aj známe tváre nášho šoubiznisu. Napríklad Veronika Cifrová Ostrihoňová, exfarmárka Xénia Gregušová, fitness influencerka Diana Lajčiaková či influencerky Lula Almaksus, Veronika Rajek a mnoho ďalších.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Klaudia Fujáková (@justklaudy)

Novomanželom gratulujeme aj my!

Zdroj: Instagram/justklaudy

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News