žena

Prvý letný mesiac je tu a s ním aj veľa zážitkov, slnečných lúčov či letných lások. Horoskop hovorí, že pre niekoho bude jún nezabudnuteľným. Týka sa to nielen lásky, ale i pracovných úspechov. Zdravie na tom bude taktiež dobre, no netreba zabúdať na dostatok oddychu, relaxu a pohybu. Čo prajú hviezdy v júni práve tebe?

Horoskop na jún

Baran

Horoskop hovorí, že mesiac jún pre teba začína tou správnou nohou. Mars sa nachádza v tvojom znamení a aj Venuša s Merkúrom sú aktívne vo tvoj prospech. Poskytnú ti zaujímavé stretnutia a novinky v oblasti pocitov a práce.

V druhej polovici mesiaca však môžu nastať konflikty v súkromnej i pracovnej sfére. Od 18. júna sa ti totižto Venuša aj Merkúr obrátia chrbtom a komunikácia nebude vždy jednoduchá. Tvoje zdravie bude dobré, nerpeháňaj to však s fyzickou námahou. Nájdi si čas na oddych a načerpanie nových síl.

Býk

Počas tohto prvého letného mesiaca vstúpi planéta Mars do tvojho znamenia. Je pripravená ti poskytnúť nejaké výhody. Tešiť sa môžeš aj na veľa energie. Od 10. júna bude veľmi ťažké odolať ti a povedať nie. Dobré správy začnú do práce prichádzať od 18. dňa, kedy Merkúr vykoná priaznivý prechod cez tvoje znamenie.

Od tohto dátumu sa tiež Venuša stane aktívnou vo tvoj prospech a láska ťa prinúti snívať. Tvoje zdravie bude pevné, ale nezabudni venovať pozornosť strave a fyzickej aktivite. Vyhnite sa excesom a udržuj vyvážený životný štýl.

zdroj: Pexels/Eko Agalarov

Blíženci

Jún bude pre tvoje znamenie skutočne šťastným mesiacom. Do 18. dňa sa  môžeš spoľahnúť na konjunkciu Venuše a Merkúra, ktorá sa dostane k Slnku a Jupiteru, aby ti poskytla úžasné príležitosti v oblasti práce a pocitov. Horoskop radí, aby si nemala strach a bola odvážna.

Ak sa zamýšľaš nad nejakým novým projektom, prehovor o ňom. Nájdeš niekoho, kto ti bude veriť a ukáže sa ako vynikajúci spojenec. Zdravie bude na tom vo všeobecnosti dobre, ale daj si pozor na stres. Nájdi si chvíle relaxácie a zváž meditáciu alebo jogu, aby si si udržala vnútornú rovnováhu.

Rak

Nový mesiac začína pre tvoje znamenie s nepriaznivou polohou planéty Mars až do 10. júna. Potom však príde pekné oživenie energie. Nielenže sa na teba opäť usmeje Mars, ale počnúc 18. dňom budú na tvojej strane ďalšie planéty – Venuša a Merkúr.

Sú pripravené podporiť ťa na sentimentálnom fronte, ale aj v kancelárii. Dobré správy prichádzajú na konci mesiaca. Pozornosť venuj svojmu emocionálnemu zdraviu. Nájdi si čas pre seba a nezanedbávaj oddych. Dobrá strava a cvičenie budú kľúčom k celkovej pohode.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDenný horoskop