Seriál Dva a pol chlapa

Seriálový herec Angus T. Jones, ktorý sa preslávil najmä úlohou Jake-a Harpera v seriáli Dva a pol chlapa, sa zmenil na nepoznanie. New York Post minulý rok prišiel s jeho aktuálnymi fotkami. Teraz ho však vyfotil portál Entertainment Tonight a záber zverejnil na platforme X. Neuveríš, ako sa ten rozkošný chlapček z obľúbeného seriálu zmenil. 

Slávu okúsil už v mladom veku. Narodil sa v Texase a svoju prvú úlohu získal v piatich rokoch. Keď mal 10 rokov, dostal sa k role malého Jake-a, ktorá mu zmenila život. Známy sitkom sa premiérovo vysielal od roku 2003 až do roku 2015.

Od deviatej série, ktorá vyšla v roku 2011, sa však Jake na obrazovkách začal objavovať čoraz menej. Môže za to aj fakt, že v istom období vyzýval ľudí, aby seriál prestali sledovať.

Už nie je rozkošný Jake z Dva a pol chlapa

Nie je žiadnym tajomstvom, že z posledných častí sa vytratil i kvôli tomu, že bol seriál údajne v rozpore s jeho kresťanským cítením. Dnes má Angus 30 rokov a svoj život si žije v ústraní.

Aj keď má vďaka seriálu na konte desiatky miliónov dolárov, na ulici by si len ťažko verila, že ide o známeho herca. Počas posledných rokov mu výrazne kolísala váha, nechal si narásť dlhú bradu a neriešil ani to, v čom pôjde von.

Takmer rok sa pritom podľa New York Postu na verejnosti neukázal, až kým ho paparazzi z magazínu neodfotili v blízkosti jeho domu v Los Angeles. Bradu si síce skrátil, no vyzerá to tak, že opäť o čosi pribral. V šedom outfite a s červenou šiltovkou na hlave sa po ulici prechádzal bosý.

Po roku ho fotografi zachytili opäť a vyzerá to tak, že sa za ten čas veľmi nezmenil. Stále je to ten bradatý a „pribratý“ chalan.

Spoznala by si ho?

Zdroj: New York Post, X/Entertainment Tonight

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News