slovenská moderátorka Dana Čapkovičová

To, že malé deti padajú na zem, je úplne prirodzené. Aj keď na nich rodičia dávajú akýkoľvek pozor, je to súčasť ich hry a vývinu. Slovenská moderátorka Dana Čapkovičová však pri synčekovi zažila pohľad, ktorý láme srdce. Hrôzostrašné zábery zverejnila na svojom Instagrame

Len pred pár mesiacmi skončili v nemocnici a teraz sa tam museli vrátiť opäť. Sympatická blondínka Dana je divákom známa ako moderátorka televízie JOJ, v ktorej uvádza spravodajstvo a reláciu s názvom Miláčikovo.

V súkromnom živote je 34-ročná moderátorka šťastne vydatá. V roku 2018 povedala svoje áno slovenskému tenistovi Kamilovi Čapkovičovi a vymenila rodné priezvisko Strculová za nové.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Capkovicova (@dana_capkovicova)

Slovenská moderátorka v strachu o syna

Dvojica má 2 deti – staršiu dcérku, ktorá dostala meno Sára a mladšieho chlapčeka, ktorý sa volá Max. Práve ten svojich rodičov poriadne vytrápil. Na jeseň minulého roka s ním starostlivá mamička skončila na pohotovosti. Po pár dňoch sa prišlo na to, že nepríjemné opuchy spôsobila žihľavka. Malý Max však znova okúsil nemocničné prostredie.

„Zdanlivo bežný pád v mokrej trávičke sa skončil veľmi dramaticky. Roztrhol si uzdičku na hornej pere. Žiaľ, kvôli tomu, že ju mal od narodenia zrastenú, stačilo skutočne málo k relatívne veľkému vnútornému poraneniu, ktoré museli lekári ošetriť a zošiť v celkovej anestézii,“ napísala Dana k fotografii, ktorú si môžeš pozrieť nižšie. Na nej ukázala zakrvavenú tváričku synčeka, z ktorej behá mráz po chrbte. Moderátorka dodala, že už sa má dobre a poďakovala sa aj personálu na klinike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Capkovicova (@dana_capkovicova)

Zdroj: Instagram/dana_capkovicova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News