Slovenská fitneska Nikola Weiterová

Vo svojom živote sa rozhodne nenudí. Slovenská fitneska, Nikola Weiterová, si plní svoje sny za veľkou mlákou. Na Instagrame sa pochválila prácou, ktorá ju neskutočne baví a napĺňa. Počas dňa je z nej lekárka, no v noci tancuje v šteklivej šou v Las Vegas.

31-ročná Nikola, ktorá sa venuje fitnesu, je dcérou známeho slovenského speváka Otta Weitera. Už dlhé roky však žije v zahraničí. Za svojím snom odišla konkrétne do Ameriky.

V Las Vegas ju živí tancovanie v nočnom klube (burlesque), kde je hlavnou hviezdou. Pri pohľade na ňu by len málokto tipoval, čomu sa venuje počas dňa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Weiterova (@nikolaweiterova)

Slovenská fitneska miluje zvieratá

Kráska, ktorú na sociálnej sieti sleduje viac ako 103-tisíc fanúšikov, má za sebou promócie na zdravotníckej škole, kde sa z nej stala veterinárna asistentka. V štúdiu však pokračuje, keďže z nej vďaka tomu môže byť lekárka aj oficiálne.

„Neviem vysvetliť, ako veľmi ma práca so zvieratami robí šťastnou. Počas školských čias som musela pracovať s mnohými druhmi. Nemôžem sa dočkať mojej poslednej sekvencie a triedy,“ napísala brunetka pod najnovší príspevok, ktorý si môžeš pozrieť nižšie.

„Tieto 2 roky boli také intenzívne a môj život sa od základov zmenil. Vidím svetlo na konci tunela a budúcnosť mojich snov je oveľa bližšie,“ dodala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Weiterova (@nikolaweiterova)

Zdroj: Instagram/nikolaweiterova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News