Znamenia zverokruhu

Niektoré znamenia zverokruhu v roku 2023 čakajú veľké zmeny. A jednou z tých zmien je sťahovanie. Či už plánované alebo nie. Pripraviť by sa mali konkrétne tieto 3 znamenia.

Býk

Sťahovanie, ktoré ťa čaká v roku 2023, bude pre teba veľmi stresujúce a nečakané. Budeš sa musieť rýchlo prispôsobiť okolnostiam, ktoré si pre teba pripravil osud. Zvládneš to, ale dá ti to poriadne zabrať.

S vysokou pravdepodobnosťou sa bude jednať o sťahovanie do inej krajiny, kde bude všetko úplne iné. Aj z toho budeš mať veľký stres, ale nezabúdaj, že všetky začiatky sú ťažké a časom sa všetko zlepší.

Lev

Odchod do iného mesta alebo krajiny si pravdepodobne plánovala už dlhšiu dobu. V roku 2023 sa rozhodneš rázne konať a konečne si to splniť. Niečo ťa jednoducho ťahá preč z rodného mesta a nevieš to ani popísať. Myslíš si, že si bola stvorená pre život na inom mieste a tam sa ti bude dariť oveľa viac.

Pamätaj si ale, že aj napriek tomu, že zmeníš miesto bydliska, prácu, partnera, čokoľvek iné, stále si to ty. Môžeš utiecť od všetkého a od všetkých, ale nie od seba a svojich problémov. Popremýšľaj nad tým. Možno by si najskôr mala napraviť vzťah sama so sebou.

Vodnár

Aj teba v roku 2023 čaká sťahovanie, ale nebude to tvoje rozhodnutie. Niečo ťa doslova donúti opustiť tvoje aktuálne miesto bydliska a ty sa tomu nebudeš brániť. Ak si zadaná, pravdepodobne pôjdeš za partnerom. To, že sa nebudeš brániť odchodu, neznamená, že ti nebude smutno.

Sťahovanie budeš veľmi prežívať hlavne vo svojom vnútri. Bude ti ľúto sa lúčiť so všetkým, čo si v tom meste mala. Nezabúdaj na to, že tvoj život je len v tvojich rukách a ak budeš chcieť, tak aj na novom mieste si nájdeš to všetko, po čom budeš tužiť.

Tieto 3 znamenia zverokruhu sa v roku 2023 sklamú. Patríš k tejto skupine? 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy