znamenia ktoré nájdu lásku

Pomaličky vchádzame do nového mesiaca. Zisti, či práve ty tá, ktorá vstúpi do novembra správnou nohou. Patríš medzi znamenia, ktoré čakajú úspechy v láske?

Posledné dni to vyzeralo ako v lete. Ráno nás prebúdzalo slnko a mali sme príležitosť schovať hrubé bundy do skrine. Babie leto je ale už na konci a nás čaká už len zima. Cez okno hľadíme na typickú jeseň s hmlami, sychravým počasím a stromami, ktoré hýria všetkými možnými farbami.

dievča uprostred západu slnka
zdroj: Unsplash/Akira Deng

Či už je pre teba toto počasie romantické alebo nie, niektoré znamenia čaká november plný lásky. Si medzi nimi aj ty?

Rak

Hoci nezadané Raky v novembri nenájdu lásku, šťastie budú mať tie zadané. Ak si mala zlé obdobie s frajerom a často ste sa hádali, v najbližších týždňoch sa všetko vyrieši a vy budete opäť takí sladkí ako na začiatku randenia. Keď ste, naopak, stagnovali, čaká vás výrazné zlepšenie vo vzťahu.

Tento mesiac toho budeš mať menej v práci, tak začneš uvažovať, ako zlepšiť tvoj život s partnerom. Máš pocit, akoby si na neho zabudla a o svoju polovičku rozhodne nechceš prísť. Možno si ho pre niečo začneš vážiť viac. S frajerom by si mala chodiť na romantické prechádzky do prírody, pozvi ho na večeru alebo si iba tak užite Netflix a chill.

pár v lese na jeseň
zdroj: Unsplash/Almos Bechtold

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy