Známy slovenský raper

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Známy slovenský raper sa priznal, že roky predával metamfetamín. Pavol Mlynárik alias Palermo pred špecializovaným trestným súdom vyhlásil, že ho dobehla temná minulosť. Spolu s ním sú obžalovaní aj ďalší muži, ktorých NAKA zadržala v Seredi. Celá akcia dostala krycie meno Venal 6 a písali o tom aj Noviny

Známy slovenský raper v putách neskončil

Kukláči pri raziách zadržali viacero ľudí. Palermo ale do cely predbežného zadržania neodišiel, keďže dovolenkoval na Malte. Po viac ako roku na súde vypovedali dvanásti obžalovaní. Okrem drog vraj boli členmi seredskej mafiánskej skupiny Dunčovcov. Palermo o tejto trestnej činnosti dokonca spieval aj v pesničkách.

Všetci šiesti muži sa pred súd k skutkom priznali a vyhlásili, že sú vinní. Známy slovenský raper nevypovedal, čítali sa iba jeho staršie výpovede. Opísal tam, ako obchodovanie s drogami fungovalo.

Začalo sa to už v roku 2007. Palermo si drogy zaobstarával od známeho Seredčana Mareka Grosmana, ktorý trénoval deti v boxe.

S drogami vraj skončil

Palermov väčší biznis sa začal v roku 2011, kedy si mal tovar kupovať od spomínaných Dunčovcov. Mesačne sa mu do rúk malo dostať od 100 do 300 gramov metamfetamínu. Ten mal potom známy slovenský raper predávať ďalším ľuďom.

Palermo
zdroj: YouTube/PalermoTV

Vyšetrovateľom ale raper povedal, že s drogami skončil pred niekoľkými rokmi, lebo sa chcel živiť iba hudbou. Palermovi a ďalším členom drogovej partie hrozia tresty od 15 do 25 rokov za mrežami.

Známy spevák ale začal s políciou spolupracovať, keďže môže dostať nižší trest. „Na základe preštudovania vyšetrovacieho spisu, výpovede svedkov ako aj spoluobvinených sme dospeli k názoru, že toto bude vo vzťahu k môjmu klientovi najlepšie možné riešenie,“ povedala obhajkyňa Ivana Kochanská pre TV Noviny.

slovenský raper
zdroj: YouTube/PalermoTV

Pojednávanie sa odročilo na 9. augusta. Ak to plánuješ sledovať, počuť budeš výpovede ďalších obžalovaných.

Zdroj: Noviny

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News