Párik sa objíma
Unsplash/Allan Dias

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Toxického partnera nechce dobrovoľne asi žiadna žena. Ako sa mu však vyhnúť? Vyskúšaj to podľa znamenia. Títo muži sú toxickí. Pokiaľ takého nechceš, nerandi s nimi.

Tento typ chlapa by ťa zničil. Neustále by ťa kontroloval, vypočúval, cítila by si sa ako v zlatej klietke a nič by si ho bez jeho súhlasu nemohla urobiť.

Býk

Chlap v znamení Býka pôsobí na verejnosti ako veľmi starostlivý. Bohužiaľ, všetko je to len maska, aby si o ňom ľudia mysleli iba dobré veci. Vo vzťahu dokáže byť tvrdohlavý, manipulatívny a sebecký.

Má v sebe zakorenené určité problémy z minulosti, preto je rád, ak môže byť on ten dominantný. Umožňuje mu to mať všetko (aj priateľku) pod kontrolou a cítiť sa chránene.

Smutný párik
zdroj: Unsplash/kyllik

Vodnár

Toxickí muži sú narodení aj v znamení Vodnára. Nie však preto, že by sa vo vzťahu správal zle, ale preto, že je takpovediac revolucionár. Má rád stále nové a nové veci, presúvanie nábytku, všade musí byť čisto a od upratovania nie je možné si oddýchnuť.

Jeho priateľka z toho môže mať mierne stavy depresie, pretože toto nie je normálne. Pozor by si mala dávať hlavne na rodinné návštevy, lebo aj tam to vie Vodnár skontrolovať a skritizovať.

Blíženci

Možno by si to nebola povedala, ale aj muž v znamení Blížencov je z jednej časti toxický. Žena sa do neho môže zamilovať kvôli jeho inteligencii a všeobecnému prehľadu, ale mala by si dávať pozor.

Miestami môžeš mať pocit, že muž v tomto znamení má rozdvojenú povahu, čo znamená problémy. Keď sa zamiluje do nejakej ženy na 100 %, začne sa správať majetnícky a nedovolí jej vo vzťahu ani dýchať. Svoju priateľku si takýmto správaním udusí.

Ako sa rozísť
zdroj: Unsplash/Kenny Eliason

Baran

Aj chlapi v znamení Barana sú toxickí muži. Vo vzťahu majú svoje výhody, ale aj temné stránky. Hoci by vedome neublížil ani muche, dokáže sa správať sebecky a partnerka to pocíti.

Pre neho nie je dôležitejšie nič, len jeho pohodlie a spokojnosť. Nevníma svoju ženu ako prioritu, lebo načo aj? Stačí mu, že ona vníma ako prioritu jeho. Toto však nie je zdravý vzťah.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy