Herečky zo seriálu Oteckovia
Instagram/peterzakovic

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Podarilo sa jej to utajiť! Sympatická slovenská herečka Zuzana Porubjaková sa počas víkendu objavila na spoločenskej udalosti. V sobotu odovzdávala cenu Slovenskej filmovej a televíznej akadémie Slnko v sieti, pričom divákom nemohlo ujsť, že sa jej pod voľnými šatami rysuje tehotenské bruško. Pre Topky túto správu aj potvrdila.

36-ročná herečka, ktorá sa objavuje vo veľkých slovenských i českých filmoch a seriáloch, má s manželom 2 deti – dcérku Emmu a synčeka Oskara. Na viac detí je zvyknutá aj z práce. Obklopená nimi bola napríklad aj v obľúbenom seriáli Oteckovia na Markíze.

Zuzana, ktorá na pódiu vyzerala v ružových šatách krásne, potvrdila správu o svojom tehotenstve. Netajila ani mesiac či pohlavie bábätka.

„Je to pravda, čakám dievčatko, som v piatom mesiaci a tak sa nám rozrastie rodina, už budeme piati, tak sa veľmi teším, lebo vždy som to brala ako také požehnanie, aj keď ma to prekvapilo celé, ale tak som si povedala, že ešte to nejako zvládnem, že to doťuknem a naozaj som rada,“ vyjadrila sa pre topky.sk.

Prezradila aj to, že už majú s manželom vybraných pár mien, z ktorých sa ešte vyberie to konečné pre ich dcérku. „Nechám to ako prekvapenie po pôrode,“ dodala.

Zdroj: topky.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News