Instagram/separ__dms, Instagram/dezertkalimusic, Instagram/rytmusking

Hudobné kvízy ťa zjavne bavia, pretože náš nedávny kvíz s textami skladieb Simy a Dominiky Mirgovej zožal veľký úspech. Tento raz si posvietime na mužské osadenstvo, konkrétne na našich troch najúspešnejších a najobľúbenejších raperov.

Ako dobre poznáš piesne od Separa, Kaliho a Rytmusa? Tvojou úlohou bude podľa ukážky z textu priradiť správneho interpreta. Ak si ich fanúšička, nebudeš s tým mať najmenší problém.

"Môžeš iba ticho závidieť s tým tlstým bruchom. A ozaj diky, že nás iba vďaka tebe všetci poznajú. Ty jediný si popi*i, teba všetci počúvajú."

Správne! Nesprávne!

Separ - Si zvonil?

"Tak nech mi nikto nehovorí čo sa nedá, váš obmedzený názor pre mňa nič neznamená. Hovorili, že hudba nezarobí na chleba, teraz oni robia čo ich nebaví a tak im treba."

Správne! Nesprávne!

Separ - Hood Hero

"Po maske vysmátej mi stekajú slzy. Kade chodím tade si robím dlhy. A nikdy v ničom nemôžem a nebudem prvý."

Správne! Nesprávne!

Separ - Slabý kus

"Ty si ten tvorca svojich vlastných snov, nenechaj si zobrať ilúzie, poď so mnou! Každá búrka sa raz skončí a na konci vyjde slnko."

Správne! Nesprávne!

Rytmus - Deti stratenej generácie

"Zjedol som hudbu, na klavíri hrávam do nemoty. Sme hudobníci kerí nechcú chodiť do roboty Neplatím alimenty, decká mám po celom svete."

Správne! Nesprávne!

Rytmus - Cigánsky sen

"Hudba mu dala tie kľúče od zámku, otvorila sa mu klietka. Nebolo jednoduché stať sa svojím šťastia strojcom, vodcom svojich myšlienok, tým vlkom a ne ovcou."

Potrebný počet správnych odpovedí: 2

Správne! Nesprávne!

Rytmus & Kali - Keď sa budú pýtať

"Mal to byť príbeh o nás dvoch, dve knihy, spoločný názov. V polke rozprávky zmenila si dej, zabila si ma a poslala k inej."

Správne! Nesprávne!

Kali - Pamätáš

"Zmenila sa doba a ja zmenil som sa s ňou. Už nechcem dobyť svet nie, toto je minulosť dávno."

Správne! Nesprávne!

Kali - Dosnívané

"Nikto mi nebude diktovať čo robiť mám. Mám vlastnú hlavu a viem sa o seba postarať sám."

Správne! Nesprávne!

Kali - Nikto

"Sedím na vrchu sveta úplne sám, na moje sídlisko smutne pozerám. Toto som stratil všetko len kvôli vám, zostal som sám."

Správne! Nesprávne!

Rytmus - Sám

Separ, Kali alebo Rytmus: Uhádneš podľa textu skladby správneho interpreta?
Rap asi veľmi nepočúvaš
V tomto kvíze sa ti veľmi nedarilo. Asi počúvaš iný štýl hudby alebo si zapneš radšej niečo ženské. To je úplne v poriadku.
Ktorého z nich počúvaš najmenej?
Vyzerá to tak, že jeden z tejto trojice v tvojom playliste nemá veľa miesta a uprednostňuješ skôr iných interpretov. Daj šancu aj tým piesňam, ktoré si nevedela správne určiť.
Raperi by na teba boli hrdí.
Opäť raz si ukázala, aká si skvelá fanúšička a že texty piesní ti nerobia ani najmenší problém. Ktorý z týchto songov je tvoj najobľúbenejší?

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieKvízy