Instagram/z.u.z.a.n.i.t.a

Meno Zuzana Žilinčíková už nie je na Slovensku až také známe, no ak spomenieme prezývku Zuzanita, určite si spomenieš na výraznú blondínku, ktorá sa zviditeľnila najmä v zoznamovacej šou Take Me Out. Na svojom Instagrame sa pochválila tým, že podstúpila plastickú operáciu. O všetkom svojich fanúšikov podrobne informovala.

Táto operácia nie je u nás veľmi bežná, preto sa Zuzanita vybrala za hranice. Zavítala do španielskeho mesta Marbella, kde sa zverila do rúk skúseným odborníkom.

„Konečne sa môj sen stal skutočnosťou 🍑 Napriek nepodarenému 1. pokusu v Turecku, som nakoniec skončila v Španielsku, kvôli predchádzajúcim znameniam. A že ich bolo dosť 😁 smrť Pukyho, neplatný pas… Už sa neviem dočkať nového Z*DKU,“ napísala na svojom profile pred tromi dňami. Zverejnila k tomu fotku svojho pokresleného pozadia pred operáciou. Príspevok si môžeš pozrieť TU.

O celom priebehu zákroku informovala fanúšikov vo svojich storkách, ktoré všetky aj uložila na profile. V Španielsku ostáva až do 18. februára, pričom si užíva vo vile so súkromným bazénom a osobnou kuchárkou, ktorá sa o ňu po celý čas stará. Vo vedľajšom dome býva doktor spolu so zdravotnými sestrami.

Zuzanita sa rozhodla pre zväčšenie pozadia silikónom a vlastným tukom. Ako prvú musela preto podstúpiť aj liposukciu, čím sa zbavila tukových zásob z pásu. Celá operácia trvala približne dve hodiny. Lekár jej najskôr vložil dva 340 ml implantáty a následne vytvaroval boky jej tukom.

Sledovateľom sa prihovorila krátko po operácii. Všetko dopadlo dobre a influencerka sa predviedla v plnej kráse.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News