Pexels/Jonathan Borba

Valentín je tu čo nevidieť, preto by bolo dobré, ak by si sa na tento deň pripravila. V našom článku sa môžeš dočítať o tom, čo ťa počas neho čaká v posteli.

Zažiješ vzrušenie a noc plnú vášne alebo ťa neobíde stereotyp a nuda?

Baran

Počas tohto dňa môžeš očakávať romantiku. Priateľ ťa už pozná a vie, že si orientovaná na city a všetko veľmi prežívaš. Potrebuješ mať veci do detailov naplánované, preto už teraz vieš, že tento večer bude plný lásky a nehy.

Býk

Máš rada materiálne darčeky, preto môžeš očakávať pikantnú hračku, s ktorou bude chcieť partner experimentovať. Nebude ti to prekážať, pretože sa spontánnosti a novým veciam nebrániš.

Blíženci

Tvoja divoká povaha túži po bláznivej večeri, ktorú by si si mohla vychutnať na streche budovy. Aj keď sa tento nápad partnerovi nepodarí zrealizovať, zaručene ťa prekvapí svojím šteklivým návrhom na polohu v posteli. Tvoja dobrodružná duša bude jasať.

Rak

Ak ťa priateľ dobre pozná, tak vie, že by si chcela stráviť Valentín doma, v jeho blízkosti a pri novom filme. Pre teba je najdôležitejšie, aby si cítila bezpečie a jeho blízkosť, čo sa zaručene stane. Tento deň bude pre teba pokojným.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy