Žena pozerá do objektívu
Pexels/Ali Pazani

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Keď máme na mysli spriaznenú dušu, nemusí to byť len partner do života. Môže ísť aj o kamarátku, kolegyňu, kamaráta alebo o niekoho, s kým sa stretneš a dokonale si budete rozumieť.

V tomto horoskope ti tvoje znamenie odhalí, v akom veku ju spoznáš.

Baran

Svoju spriaznenú dušu stretneš, keď budeš mať 25. Je to pre teba ideálny vek, pretože ťa už život niečo naučil, no stále nevieš všetko. Stretneš teda osobu, ktorá ťa toho veľa doučí, odovzdá a taktiež ti aj pomôže.

Býk

Stretneš ju už vo veľmi mladom veku. Budeš mať 18. Ako Býk si veľmi vyspelá, preto si ju udržíš blízko seba po celý život. Spriaznenú dušu vnímaš ako poklad, ktorý príde do života iba raz.

Blíženci

Ty svoju spriaznenú dušu spoznáš, keď budeš mať 19. Je to tvoj ideálny vek, pretože vtedy dospeješ a uvedomíš si, kto je pre teba dôležitý a kto nie. Koho spoznáš v tomto veku, budeš ho mať v živote stále.

Rak

Keď osláviš 21, príde ti do života spriaznená duša. Ani nebudeš vedieť, kto to je, ale silno to pocítiš. Vďaka tomu príde do tvojej duše pokoj a radosť. Budeš vedieť, že už nikdy nebudeš sama.

Lev

Ako Levica spoznáš svoju spriaznenú osobu vo veku 27. Dosť dlhý čas budeš sama, pretože sa musíš toho veľa naučiť. Keď to však budeš vedieť, budeš na všetko pripravená.

Panna

Nikdy. Bohužiaľ, ty si od narodenia veľmi samostatná a spriaznenú dušu nepotrebuješ. Stačí ti, že máš svojho priateľa, ktorý ťa miluje a kamarátov, s ktorými môžeš chodiť von. Si za nich veľmi vďačná.

Váhy

Stretneš ju už vo svojich 20 rokoch. Bude to pre teba prekvapenie, pretože to bude akurát vo veku, keď budeš zažívať ťažkú životnú situáciu. Vďaka tomu si ju veľmi obľúbiš, pretože ti so všetkým pomôže.

Škorpión

Si vyspelá osoba a svoju spriaznenú dušu budeš mať po boku od svojich 16. Už vtedy ju spoznáš a budeš s ňou mať nerozlučné puto. Vaša dvojica bude legendárna a nikdy sa nepohádate, pretože si od začiatku sadnete.

Strelec

Ty ju stretneš až vtedy, keď budeš mať 31. Ako sa hovorí – na dobré sa oplatí čakať. Vyplatí sa ti to, pretože po tridsiatke budeš vyspelá a budeš si túto osobu viac vážiť, než keby si ju stretla v 20.

Kozorožec

Nepotrebuješ ju. Môžeš ju stretnúť prakticky kedykoľvek, no ty ju nepotrebuješ. Si na tom podobne ako Panna. Vystačíš si sama, s ľuďmi, ktorých máš v živote teraz. Vieš, že ťa majú radi a nič viac od života nechceš.

Vodnár

Tvoje dospievajúce obdobie bude veľmi búrlivé, no v 22 stretneš niekoho, kto ti vstúpi do života a úplne ho zmení. Vďaka tomu si uvedomíš, že nekráčaš po správnej ceste a chceš to zmeniť.

Ryby

Bude to už v devätnástich. Máš šťastie, pretože ako Ryba nemáš moc rada spoločnosť a socializáciu. Stane sa tak ešte počas školy, pretože v spriaznenej duši nájdeš osobu, ktorá ti vo všetkom pomôže.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy