Hokkaido na 4 spôsoby: Rýchle recepty, ktoré si túto jeseň zamiluješ
Life Pexels/Polina Kovaleva
Jeseň sa nám ukazuje v plnej kráse. Patria k nej nie len nádherné sfarbené listy stromov, pokojnejšia nálada či teplejšie oblečenie, ale aj sezónne potraviny, ktoré sú práve pre toto obdobie typické. Keď príde chladnejšie počasie, môžeš vo vzduchu cítiť vôňu jabĺk, škorice či tekvicových pochúťok.
Jeden druh, tekvica hokkaido, je aktuálne veľmi obľúbenou súčasťou jedla. Jej príprava je rýchla a pokrmy s ňou sú chutné a sýte.
Na rozdiel od klasickej tekvice, ktorú poznáme z filmov, má menší rozmer, tvrdú šupku (ktorú ani nemusíš odstraňovať) a jemnú gaštanovú príchuť. Či už ju obľubuješ alebo si sa s ňou v kuchyni ešte nezoznámila, mala by si poznať 4 základné a extrémne jednoduché recepty, ktoré stoja za vyskúšanie.
Polievka z tejto tekvice je azda najlepší nápad v pochmúrnom počasí
Rizoto z hokkaida je niečo, čo si zamiluješ
Pečená tekvica je najľahšia na prípravu. Môžeš ju jesť samostatne s dipom alebo pripraviť ako prílohu k mäsu
Držíš si líniu? Tieto fit placky budeš zbožňovať
Viac z kategórieLife
Life
Farba aury o tebe prezradí viac, ako si myslíš: Takto si ju dokážeš vypočítať
Život smrteľníka vie byť veľmi zaujímavý vďaka ľudom, ktorí sa ti v ňom premelú. Možno si ...
Life
Chvíľka pred spaním, ktorú by si mala dopriať každá žena: Tieto 4 veci sú kľúčové
Pre každú z nás je veľmi dôležité, aby sme si pre seba našli počas dňa ...
Life
6 znakov, že ťa práca nebaví a len ťa ničí: Ak ich poznáš, je čas na zmenu
Práca tvorí nevyhnutnú súčasť nášho každodenného života, avšak každá z nás má možnosť vybrať si ...
Life
Ako uspieť v živote? Začni robiť týchto 5 vecí a nájdeš svoje šťastie
V živote sa stretávame s mnohými výzvami a úlohami, ktoré nás môžu pripraviť o energiu, ...