Pixabay/Pexels

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Je ráno, nový deň a ty sa nevieš dočkať, čo si zas pre teba pripravil vesmír. Aby sme tvoju zvedavosť aspoň z časti uspokojili, prinášame ti denný horoskop. Na základe tvojho znamenia zisti, čo ťa čaká! 

Baran

Veľkolepé plány si ešte nechaj prejsť hlavou a neunáhli sa. Nie si zrovna v pozícii, kedy by sa ti risk s vlastným životom vyplatil. Skôr naopak, skomplikovala by si si cestu a ťažko by sa naprávali chyby.

Býk

Dnešok nech ťa teší. Šťastie predsa spočíva aj v celkom jednoduchých veciach. Nemusíš sa za každú cenu naháňať za vecami, ktoré v skutočnosti ani nepotrebuješ. Čo takto len tak zavolať kamarátovi?

Blíženci

Je na čase sa otvoriť a byť viac úprimná k partnerovi. Je víkend a obaja máte viac času na seba, využite to. Aj hviezdy sú ti naklonené v citovej stránke tvojho bytia, lenže musíš sa posnažiť aj ty.

Rak

V osobnom živote sa ti konečne začne dariť. Teda dnes to už začneš pociťovať. Partner si uvedomuje, že bez teba nemôže existovať. A dá ti to aj najavo. Chyby z minulosti nepchaj stále do prítomnosti.

Lev

Ráno začneš s úsmevom a tak bude pokračovať aj zvyšok dňa. Pohodový, ničím rušený. Takéto dni by sme chceli mať každý deň, ale keďže to nie je úplne možné, užívaj si to.

Panna

Neber si všetko na svoje plecia, nehovoriac o starostiach iných. Mnohí v tvojom okolí ťa začínajú využívať a teba to zbytočne oberá o posledné zvyšky energie. Dnes si na to dávaj obzvlášť pozor.

Váhy

Dnes sa budú dožadovať tvojej pozornosti priatelia. Tak im ju dopraj. Už dávno ste si nevyšli len tak von. Uvidíš, že aj keď sa ti nechce, nakoniec to neoľutuješ a dobre sa zabavíš.

Škorpión

Prekvapí ťa prítomnosť osoby, ktorá ti v minulosti ublížila. Zachovaj si chladnú hlavu a nedaj najavo, že ťa to stále trápi. Čo bolo, bolo. Nechaj to plávať, je čas sa posunúť cez to.

Strelec

Neudeje sa nič zvláštne, vyzerá to na celkom obyčajný deň. V tvojom prípade, aký si ho urobíš, taký ho budeš mať. Večer by ti padlo vhod, ak by si si dala poriadnu sprchu, rýchlo do postele a relax.

Kozorožec

Najmä ráno očakávaj veľmi dôležitú správu. Nechaj si to hlavne všetko prejsť hlavou a nereaguj hneď. Spontánne rozhodnutia by boli v tvojom prípade dnes viac na škodu ako na osoh.

Vodnár

Hlavne sa nehádaj s blízkymi. To, že majú iný názor ako ty ešte neznamená, že nemajú pravdu. Kým začneš útočiť, vypočuj si všetko, čo ti chcú povedať. Nakoniec zistíš, že to nie je vôbec od veci.

Ryby

Tvoj deň sa začne a aj skončí na výbornú. Už dávno si nepociťovala tak príjemné pocity. A za všetko môže tvoj partner, ktorý sa ti snaží prichystať prekvapenie. Chce medzi vami opäť naštartovať iskrenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy