instagram/farma.markiza & TV Markíza

Pamätáš si ešte na Danielu Nikoletu Kortišovú? Mladá blondínka bola pred pár rokmi účastníčkou obľúbenej reality show Farma na TV Markíza. A o tom, že aj svojím výzorom na seba pútala pozornosť nebolo pochýb. Od 6. série ubehlo už 5 rokov a tomu, ako sa odvtedy zmenila, neuveríš.

Miluje párty, trendové oblečenie, salóny, módne prehliadky a akcie, na ktorých sa môže predvádzať. Robí fotomodeling a hostesing, pričom foteniu sa venuje od 8 rokov!“ Takto bola na Farme Nikoleta predstavená.

Od ostatných žien, s ktorými bojovala o víťazstvo, sa líšila mnohými vylepšeniami. Nadpojené vlasy, umelé mihalnice či napichané pery boli však iba málom z toho, ako veľmi sa „prikrášlila“ po všetkých tých rokoch. Výrazná blondínka vie ako zaujať. 

Takto si ju môžeš pamätať z Farmy

zdroj: TV Markíza

25-ročná farmárka, ktorá pochádza z Považskej Bystrice, sa po 2 rokoch od účasti v show stala mamou malého Matthew-a a so svojím starým výzorom má len niečo málo spoločné. Postupne sa na jej tvári a tele popridávali ďalšie zákroky, až je ťažké uveriť, či je to vôbec stále ona. Dôležité je však len jedno, a teda, ak je sama takto spokojná. Má právo o sebe rozhodovať.

Jej sociálna sieť je plná pikantných fotografií, kde odvážne odhaľuje aj svoje ženské prednosti, ktoré potešia mnohé zvedavé oči. Je jasné, že predvádzanie sa naozaj miluje.

Čo povieš, spoznala by si ju ešte?

Posted by Daniela Nicolleta Kortis on Monday, February 8, 2021

Zdroj foto: Facebook/Daniela Nicolleta Kortis

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News