twitter.com/Adri Buckles

Ako je možné, že svetoznámu speváčku, ktorá má na svojom konte milióny zhliadnutí videí takmer nikto nespoznal? Sia bola dlhé roky známa predovšetkým tým, že si svojimi vlasmi a veľkým klobúkom zakrývala tvár, preto keď vyšla do ulíc bez maskovania, ľuďom ani nenapadlo, že by mohlo ísť o hviezdu.

To speváčka využila a počas osláv Dňa vďakyvzdania v Kalifornii sa podľa portálu Metro vybrala do obchodného reťazca Walmart, kde sa vydávala za výherkyňu lotérie. Vystupovala pod falošným menom Cici a zákazníkom sa ponúkala, že im zaplatí ich nákupy.

Spočiatku ju naozaj nikto nespoznal a ľudia ju brali len za štedrú ženu, ktorá má srdce na správnom mieste a vyhrané peniaze chce použiť na dobré účely. Neskôr sa ale našla jedna fanúšička, ktorá speváčku bez maskovania spoznala a jej počin natočila a hneď zavesila na sociálne siete. „Takže Sia dnes zaplatila za môj nákup v obchode. Ďakujem veľmi pekne! Máš dobré srdce a dušu, že si zaplatila za každého. Mrzí ma, že som ťa takto prezradila, ale tvoja dobrota musí byť ukázaná svetu,“ napísala Adri Buckles na svojom Twitteri.

Na Twitteri neskôr začali pribúdať ďalšie príspevky, v ktorých ľudia začali označovať už prezradenú speváčku. Tá sa aj napriek všetkému stále správala pokorne a je naozaj vidieť, že sláva jej do hlavy nestúpla, práve naopak. Ku všetkým sa správala veľmi milo a ochotne zaplatila aj za ostatné nákupy.

Sia, ako ju všetci poznáme

Zdroj: metro.co.uk

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News