Photo by Atikh Bana on Unsplash

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Dnes sa dozvieš, ktoré znamenie je ideálne pre kamarátku navždy a ktoré je naopak to najhoršie.

Váhy

Zo všetkých znamení sú Váhy najlojálnejšie a najpriateľskejšie. Má svoje dobré a zlé chvíľky. Ako priateľka je však perfektná, pretože ťa vždy podporí vo všetkom, čo si vymyslíš.

Ryby

Znamenie Ryby ti vždy vylepší deň. Ako priateľka je veľmi empatická a vie pochopiť to, čo cítiš. Pomôže ti vyriešiť svoje problémy a rada pri tebe zostane v každej situácii.

Škorpión

Táto priateľka je na celý život – alebo sa s ňou ani nezačni priateliť. Stojí vždy pri tebe, či sa ti darí alebo nie. Vieš, že sa na ňu môžeš obrátiť.

Lev

Žena v znamení Leva je veľká konkurentka, no ako priateľka by ti nikdy nechcela zle. Vždy sa teší aj z tvojich úspechov a vie, že potrebuješ povzbudenie každý deň.

Blíženci

Blíženci ťa vždy privedú na iné myšlienky. Táto priateľka je vždy veselá a spontánna. Miluje neplánované veci a rozhodne ťa pri nej nuda nečaká.

Strelec

Žena v znamení Strelca je už trošku viac vypočítavá. Vie, že sa s tebou priatelí len pre dobré veci a ak sa stane problém, nechce s ním mať nič spoločné.

Vodnár

Toto znamenie vie ako na okolie. Občas vie byť táto žena riadne manipulatívna, no budeš s ňou vychádzať. Vždy ti dá za pravdu, ak sa jej to hodí.

Rak

Táto priateľka to vždy hrá na dve strany. Hoci si myslíš, že je k tebe úprimná, nemusí to byť pravda.

Baran

Tvrdohlavá žena v znamení Barana musí mať vždy pravdu. Vychádza sa s ňou naozaj ťažko, pretože za každých okolností presadí svoj názor.

Panna

Žena v znamení Panna ti bude vyčítať všetko, čo si neurobila. Nezáleží na tom, koľko vecí si pre ňu spravila, ak si neurobila raz niečo, budeš to mať na očiach celý rok.

Kozorožec

Na tvojom mieste by som dobre zvážila možnosť, či si ženu v znamení Kozorožca pustíš k telu. Ako priateľka nie je vhodná, pretože nevie udržať žiadne tajomstvo.

Býk

Priateľka v znamení Býka asi nie je to, čo práve hľadáš. Nevie dodržať slovo, mešká a občas stratí veci, ktoré si od teba požičia. Jej nepoctivosť ťa môže odrádzať.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy