AMC

Fanúšikovia seriálu The Walking Dead smútia. Ak si si tento seriál rada pozrela aj ty, určite budeš poznať herca Danga Nu Yena, ktorý si zahral v tretej a štvrtej sérii bodyguarda guvernéra z Woodbury. Ten neboj zrovna kladnou postavou a rád znepríjemňoval život hlavným hrdinom.

Ako informoval portál metro.co.uk, herec Dang Nu Yen umrel v sobotu 10. augusta vo veku 48 rokov. Už dlhší čas bojoval so zákernou chorobou, ktorej napokon aj podľahol. Okrem herectva sa neuveriteľných 20 rokov venoval aj práci hasiča.

A práve jeho kolegovia svetu a jeho fanúšikom oznámili smutnú správu. „Dango Nu Yen nás navždy opustil po ťažkom boji s rakovinou. Dango bol členom nášho oddelenia takmer 20 rokov. Bol seržantom, keď sa rozhodol opustiť nás a ísť do zábavného priemyslu. Ale keď si raz hasičom, vždy budeš súčasťou našej rodiny. Vždy si budeme pamätať jeho fyzickú a mentálnu silu,“ napísali o svojom zosnulom kamarátovi.

Dango sa so svojou chorobou zveril aj verejnosti a svojim fanúšikom. Kvôli nej prišiel dokonca aj o svoje dlhé vlasy, ktoré boli pre neho charakteristické. So svojím osudom sa ale zjavne nezmieril, pretože posledné týždne pred svojou smrťou na Instagrame takmer ku každej fotke pridal hashtag #fuckcancer, čo môžeme preložiť ako je*ať rakovinu. Prostredníctvom tohto odkazu dával zjavne najavo, že ešte nechce zomrieť a chcel by si užiť život. To sa ale, žiaľ, nenaplnilo.

Zdroj: metro.co.uk

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News