Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Keď sa mi dostali do rúk mega úžasné imidžové okuliare Céline vo výraznom čiernom plastovom ráme, hneď ma napadol celočierny outfit ladený do punk štýlu. Niežeby sa hodili len k tomuto typu outfitu a k čiernej farbe, práve naopak, pokojne sa dajú nosiť aj k výrazným či neón farbám, k šatám, jeansom či k teplákom. Osobe, ktorá ich nosí vytvoria nezameniteľný imidž. Ja som sa zamilovala do ich výrazného hrubého a pritom jednoduchého čierneho rámu. V móde uprednostňujem outfity a doplnky bez výrazného zdobenia, kamienkov, prečačkania a čiernu farbu milujem.

Je to asi moja najobľúbenejšia farba nielen na outfitoch, ale v podstate na všetkom. Páči sa mi na autách, v zariadení bytoch, aj na detských outfitoch, ženských vlasoch, na zvieratkách- mám 2 čierne mačky a na fotke môžete vidieť aj nášho čierneho psíka Bodyho.

V nejakom psychologickom článku som čítala, že čierna farba nie je len módnou záležitosťou u mladých ľudí, ale aj vyjadrenia ich vzdoru a demonštrácie, čo je podľa mňa už nezmysel. Taktiež že pôsobí skľučujúco, vyvoláva pocit odtrhnutia od sveta a nemá vyžarovanie. Nie príliš sa stotožňujem s týmito slovami. Čierna farba je farbou elegancie. I keď nemá vyžarovanie, pristane tým ľuďom, ktorí majú veľké vyžarovanie vlastnej osobnosti. A v módnom biznise, u uznávaných návrhárov, celebritách je asi najpoužívanejšou farbou vôbec.

Samozrejme, je veľa ľudí, ktorí čiernu nevedia nosiť, nepáči sa im, nepristane im a skrátka sa v nej necítia dobre, v takom prípade je vyhýbanie sa čiernej nevyhnutnosťou. Veď nie je nič horšie, ako si ráno obliecť outfit napríklad do práce, školy a podobne, v ktorom sa cítime príšerne a tak si pokaziť náladu na celý deň. Obliekať by sme sa mali predovšetkým tak, aby sme sa cítili príjemne a vďaka tomu aj vyžarovali pozitívnu energiu.

Ja sa v čiernej farbe cítim najlepšie, či už v elegantnom, športovom alebo aj v takomto type outfitu, (ktorý mi trocha pripomína punk štýl)- v koženkových push-up nohaviciach Freddy, koženke Zara, jednoduchému tričku, vysokým topánkam Altero, s čiernou šatkou vo vlasoch (vlastná tvorba), kabelkou Valentino a božskými okuliarmi Céline. Odporúčam každej módnej dive.

DSC_0233

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

DSC_0220

????????????????????????????????????

Pre viac článkov a outfitov módnej blogerky Sissque sleduj jej blog a followuj ju na Instagrame!

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieSom_fashionista