Pexels/alleksana, Pexels/Polina Tankilevitch

Šampiňónová polievka

Treťou je rýchla šampiňónová polievka. Na jej prípravu budeš potrebovať olej, cibuľu, mrkvu, petržlen, biele aj hnedé šampiňóny, soľ, čierne korenie, korenie na huby, vodu a zemiaky na zahustenie.

Tekvicová polievka

Príjemnou chuťou ťa môže prekvapiť tekvicová polievka. Na túto potrebuješ tekvicu hokkaido, cibuľu, olej, cesnak, soľ, vodu, korenie a smotanu na zjemnenie konzistencie. Na tanier ju môžeš naservírovať s opečeným chlebom.

Paradajková polievka

Výber polievok ukončujeme rýchlou paradajkovou polievkou, ktorú určite poznáš. Na jej prípravu budeš potrebovať paradajky (čerstvé aj v konzerve), cibuľu, cesnak, trstinový cukor, rozmarín, bazalku, petržlenovú vňať, olej, maslo, paradajkový pretlak, soľ a korenie. Na záver nesmie na tanieri chýbať strúhaný syr.

Mohlo by sa ti páčiť

Viac z kategórieLife