gabemcclintock.com

Myslela si si, že ťa má rovnako rád. Tak, ako máš rada ty jeho.  Dal ti na to pádny a dosť podstatný dôvod. Dal ti to pocítiť. On sa ťa dotkol tak, ako nikto predtým. Povedal ti, že si dosť krásna, že si nádherná. Pobozkal ťa. Bol k tebe nežný. Miloval sa s tebou.

No nepovedal ti jednu vec. To, že ťa ľúbi. Nepovedal ti, že to neberie vážne, pretože ti nechcel rozbiť ilúziu o vás dvoch. Nechcel ťa stratiť tým, že by ti povedal pravdu.

unsplash.com

Vedel, že pravda by všetko zničila. Že akonáhle by si sa dozvedela o jeho pravých pocitoch, vystrihla by si ho z tvojho života. Takže ťa klamal.

Nikdy ťa nenechal samú. Dostávala si bozky pri každej príležitosti. Rozdával ti komplimenty v každej situácii. Neustále s tebou flirtoval alebo ti dával dôvody, aby si si myslela, že chce s tebou chodiť, no v skutočnosti tie slová ani nevyslovil. Nikdy ti nepovedal, že si mu chýbala, alebo že je rád v tvojej blízkosti.

Prečo?

Choval sa ako bezradný, len aby si zachránil svoju dobrú povesť pred kamarátmi. Vedel presne, čo robí od samého začiatku. Vedel, že ti ublíži, ale bolo mu to jedno. Bol bezcitný a chcel všetko len pre svoje dobro. Chcel upokojiť svoje potreby a to sa mu s tebou podarilo.

pexels.com

On mal iné priority. A tak dal teba za ne. Bola si niekde dole toho rebríčka. Padala si nižšie a nižšie.

To je dôvod, prečo by si sa nemala cítiť zle, keď sa rozhodol ťa opustiť. Neplač. On ti za to nestojí. Toto nie je pravý chlap. Nebola to tvoja chyba. Bol len malý chlapec…

Bola to jeho chyba. Od začiatku to vedel. Ťahal ťa za nos. Vedel, ako sa cítiš a vedel, že sa dá s tebou ľahko manipulovať. Hral hru, a hral ju veľmi dobre.

Ale nemôžeš si nechať oči len pre neho. Nemôžeš dovoliť, aby ťa niekto taký ako je on zničil.

pexels.com

Jedného dňa zistíš, aký chlap sa k tebe hodí. Spoznáš chlapa, ktorí ti dá svoje srdce priamo na dlani a bude to krásne.  Zistíš, že máš chlapa, ktorý nehovorí len slová, ale tie slová premieňa na skutky. Budeš jeho lásku cítiť v každom čine, ktorý spraví.

Spoznáš chlapa, ktorý ťa pozve na rande, ale vysvetlí ti, že nie preto, aby sa s ukázal s niekým vonku, ale preto, že chce spoznať tvoj smiech a pravú tvár.

Ten chlap je tam vonku. Čaká na teba. A dúfam, že ho raz nájdeš. Jedného dňa zistíš, aké je to, keď ťa niekto drží za ruku a pozerá sa ti hlboko do očí. Prizná, že chce byť tvoj priateľ. Tvoj frajer. Tvoj manžel. Navždy.

A potom zabudneš na toho malého chlapca, ktorý ti povedal zbohom v roku 2017.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating