freepik.com

Poznáš to, keď sa spätne pozeráš na svoj život, otvoria sa ti všetky prežité priečinky života dopodrobna a nechtiac aj obetovaná časť tvojho života pre niekoho iného?

Ja áno.

Bolo to pred istým časom, keď sa to všetko odohralo, bola to krásna realita. Najprv pre ňu, no napokon aj pre teba – pre vás.

freepik.com

Vždy bola v živote pozitívna, keď jej do života vkročila búrka, čakala na slnko. Keď bola na dne, hľadala kľúč ku šťastiu. Vždy vedela čo chce a čo nie. Vedela, že slnečné lúče a vánok v jej vlasoch je presne to, čo ju robí šťastnou. Vedela, že láska je pominuteľná, no verila, že láska len tak zmiznúť nemôže. Pretože ona verila v pravú lásku.

Verila, že ak sa dvaja milujú, prekonajú všetko. Verila vo večnosť. Áno, počula mnohokrát, aká je naivná, no okolie nepočúvala, počúvala svoje vnútro, hlas svojho srdca. Vedela, že naivná nie je. Väčšina ľudí na ňu pôsobila negatívne, no napriek všetkému žiarila. Radšej ostala pochopená sama sebou a nepochopená okolím. O to nestála. A tak bola vždy tým usmievavým, nežným, veselým dievčaťom.

Chceš vrátiť čas no ona je už šťastná bez teba foto: instagram.com/salvetkaa

Až kým nespoznala teba.
Keď ťa spoznala, boli ste dlhoroční kamaráti, neskôr ste tvorili pár. Ona sa stala zraniteľnou. Zraniteľná bola vždy, pretože bola nežná ako pierko, no tebe otvorila svoje srdce dokorán. Dala ti ho. Okrem srdca ti venovala svoje pocity, svoj úsmev, svoje myšlienky, svoje telo. Milovala ťa a ty si miloval ju.
Boli dni, kedy bola tichá, no vyjadrila to čo cíti pohľadom. Nie vždy si ju dokázal pochopiť, pretože bola sofistikovaná. Bola niečo ako umenie. Bola jedinečná. No jej lásku si cítil vždy. Keď si ju objal, pocítil si jej zraniteľné srdce ešte viac. Jej úsmev ti dokázal bleskovou rýchlosťou dobiť energiu. Ona bola tvojou energiou, tvojím šťastím, tvojím strážnym anjelom. Vedel si, čo pre ňu znamená láska, rovnako ako si vedel, čo pre ňu znamenáš ty sám. Váš vzťah sa stal pre okolie rozprávkou.

freepik.com

Nuž je to dávno, však?
Už je preč. Nechal si ju odísť. Vymenil si ju za niekoho jednoduchšieho. Za niekoho, koho nemiluješ. Nechal si zo svojho života odísť lásku. A teraz to vieš. Chcel by si vrátiť čas, chcel by si ju opäť vidieť vo svojom náručí. Chceš naspäť jej smiech, jej vlasy, jej iskru v očiach, jej radosť zo života a najmä jej lásku.
Ale prečo až teraz, keď je preč? Bol si si neistý sám sebou? Alebo si sa bál vašej veľkej lásky? Prečo si sa vzdal, keď si tvrdil, že ju ľúbiš? Prečo si ju vymenil, keď si vravieval, že je tvoja osudová? Prečo, prečo. . .
Možno odpovede na tieto otázky už poznáš, a preto ju chceš späť. Možno si ju miloval vždy bez prestávky, len si sa potreboval nájsť. A našiel si sa. Vieš, že tvoje miesto je pri nej. Vieš, že žiadne iné ruky ťa nepohladia tak, ako tie jej. Vieš, že žiadne iné oči sa na teba nepozrú tak, ako tie jej. Vieš, že žiadne iné pery ťa nepobozkajú tak dynamicky a nežne zároveň ako tie jej. Už to vieš.

freepik.com

Chýbal si jej, no už je opäť šťastná.

Žiari.

Miluje.
 
Smeje sa.
 
Bez teba.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating