wallpapers.fansshare.com

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ak si berieš inšpiráciu od fitness ľudí pôsobiacich na instagrame a berieš si ju aj s patričným nadhľadom, prinášam ti niekoľko typov takýchto takmer trénerov, ktorých určite nájdeš medzi ľuďmi, ktorých sleduješ.

1. Samostatne vyškolený nutričný poradca

Myslí si, že to, čo funguje na neho, bude fungovať na všetkých. Samozrejme, má niečo za sebou a vie ako sa pomocou tréningov a stravovania dopracovať tam, kam sa chceš aj ty. Lenže netreba zabúdať na to, že často to čo platí pre neho, neplatí aj pre teba. Vziať si kúsok inšpirácie nie je na škodu, ani čo sa týka stravy, ani tréningu, ale úplné kopírovanie vedie väčšinou iba k tvojmu demotivovaniu. Nájdi si tú správnu cestu pre seba. Nikto iný to nespraví tak, aby ti to perfektne sedelo.

Najlepší samostatne vyškolení nutriční poradcovia sú schopní predávať jedálničky, hoci na to nemajú nijakú kvalifikáciu. Stačí im neinformovanosť množstva ľudí.

foto: weheartit.com foto: weheartit.com

2. Tréner profesionál

Má za sebou jednu jedinú súťaž a možno sa nedostal ani cez jedno jediné kolo. No myslí si, že už táto účasť na súťaži ho oprávňuje niekoho na podobnú súťaž pripravovať. Samozrejme, nemá žiadny certifikát ani školu. Stačí mu napísať si do popisu na instagrame akej súťaže sa zúčastnil, a že pripravuje ľudí na podobné súťaže. Rovnako ako samostatne vyškolený nutričný poradca, zarobí na neinformovanosti ľudí.

foto: weheartit.com foto: weheartit.com

3. „Odhaľovačky“

Toto je typ dievčat, ktoré propagujú rôzne výrobky spolu so svojím napoly nahým svalnatým zadkom. A to nie vždy len kvôli tomu, aby ukázali progres, ktorý mimochodom v rozmedzí dvoch dní asi veľmi nezbadáš. Viac zadku, menej oblečenia sa rovná viac sledovateľov. Viac sledovateľov, viac impresíí, viac peňazí z propagovania výrobkov.

foto: weheartit.com foto: weheartit.com

4. Všehožrút/ka

Toto je človek, ktorý na svoj profil uverejňuje buď fotky svojej vypracovanej postavy alebo jedla. Lenže akéhokoľvek jedla, len nie fitness jedla. Väčšinou je odfotený s pizzou, burgrami, hranolkami z McDonaldu a tak podobne. Nakoniec musí neustále písať pod príspevky, že toto bežne neje, len sa radšej fotí s takýmito cheat jedlami než so svojou bežnou stravou. Niektorí jedinci si totiž začnú myslieť, že existuje nejaká zázračná diéta, keď môžeš jesť všetko, čo len chceš a pri tom mať úžasnú postavu. Bohužiaľ, neexistuje.

Určite by sme ich vedeli nájsť omnoho viac. Stačí si možno len prejsť odporúčané profily a príspevky na instagrame.

Dúfam, že ťa článok pobavil 🙂

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieFitness