freepik.com

Uvažoval si niekedy nad tým, prečo ti to s ňou nevyšlo? Bola iná. Bola niečím výnimočná a ty si nevedel prísť na to, v čom to bolo. Bolo to preto, lebo prechádzky s ňou boli nezabudnuteľné či preto, lebo mala iný pohľad na svet ako tie predtým?

Páčila sa ti iným spôsobom, neobliekala sa vyzývavo, nemala vyšportovanú postavu ani nebehala neustále na opätkoch. Páčilo sa ti na nej to, že bola prirodzená. Na nič sa nehrala, nemala problém sa smiať, počúvať dobrú hudbu a veľmi rada uhýbala pohľadu.

Keď si sa jej spýtal, prečo sa ti nepozerá do očí, nevedela odpovedať a len zahanbene sklonila hlavu a usmiala sa. Ach, to dievča bolo skvelé. Bolo milé, úprimné a dobrosrdečné. Nechcela sa dlho rozprávať. Chcela len jednoducho cítiť tvoju prítomnosť, počuť tvoj smiech a počúvať tvoje príbehy z minulosti. Veľmi rada počúvala.  Veľmi rada si s tebou písala a čakala, kým prídeš na vaše obľúbené miesto.

zdroj: Photo by Ana Francisconi on Unsplash.com

V čom teda bol problém?

Prečo ju už teraz nemôžeš objať?

Prečo už nemôžeš zažiť tie nádherné prechádzky prírodou?

Tak, ako aj my, ženy, zabúdame milovať, tak aj ty si zabudol.

  • Zabudol si milovať, keď si mal zlý deň a tvoje ego bolo upriamené na teba.
  • Zabudol si milovať, keď si bol naštvaný.
  • Zabudol si milovať, keď ona bola naštvaná.
  • Zabudol si milovať v ťažkých chvíľach, kedy ste obaja potrebovali cítiť lásku.
  • Zabudol si milovať, keď si spoznal niečo iné, neobjavené.

Myslím si, že my, ľudia, zabúdame milovať neustále. Milujeme sporadicky. Ak príde do nášho života niečo nové a neobyčajné, prestaneme sa sústrediť na svoju lásku k danej osobe a chceme niečo nové. Iné. Túžime po niečom, čo nám dáva 20 percent, pretože nám to u niekoho chýba, kto má 80 percent. Zahadzujeme svoju lásku a šancu na niečo prirodzené, aby sme našli niečo neprirodzené, neobjavené a to, čo rýchlo vyprchá.

zdroj: Photo by Ana Francisconi on Unsplash.com

Bola to pre teba a pre ňu obrovská strata. Stratili ste jeden druhého. Niekedy láska nestačí. Nestačí sporadická láska. Nemôžeš milovať kedy sa ti zachce. Nemôžeš túžiť kedy ty chceš. Nemôžeš dokonale ovládať svoje pocity. Pretože pocity lásky sa stanú pocitmi neistoty.

Koľko sme už stratili ľudí, ktorých sme milovali, len preto, lebo sme milovali sporadicky? Koľko ľudí sme stratili len preto, lebo sme boli sebeckí a túžili sme po iných veciach, ako je láska? Je nás veľa. Sme zaujatí pre svoju osobu. Sme zaujatí do seba a chceme milovať s istotou.

Preto strácame ľudí. 

Preto si ju stratil. 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating