napoleonfour.com

Život je zvláštna spleť udalostí. Ak sa o niečo veľmi snažíme, máme pocit, že sa to od nás vzďaľuje. Potom však príde moment, kedy otočíme tvár k slnku, všetky tiene padnú za nás a my si uvedomíme, že prežívame to najkrajšie obdobie v živote.

Láska si nevyberá deň, ani hodinu, kedy príde. Dokáže však zmeniť veľa a ak ju prežívaš, s istotou vieš, že je to to najkrajšie, čo môže byť. Všetko je odrazu krajšie, každé ráno vstávaš s úsmevom, ak vieš, že budeš s ním a často ti chýba až tak veľmi, že nevieš bez neho zaspať.

Napriek tomu, že je láska tým, na čo si tak dlho čakala a o čom tak dlho snívala, vyzývam ťa, neľúbme lásku, ľúbme človeka! Pretože len vtedy si uvedomíme, že ten, pre ktorého bije naše srdce, je ešte viac, ako ten krásny pocit, ktorý prežívame. Pretože len vtedy môžeme ľúbiť skutočne.

3465EC4E00000578-3599945-image-m-9_1463699665049 pinterest.com

Spomínam si, ako sme sa na jar, keď bolo vonku po dlhej zime konečne pekne, vybrali na výlet. Bola som vtedy tak vďačná za krásne miesto a chvíľu, kedy sa naše ruky spojili. Nezaľúbila som sa však do tej chvíle, ani tak do toho miesta, ako do teba, ktorý si ten výlet naplánoval a mal odvahu spraviť v našom vzťahu prvý krok.

Spomínam si aj na moment, kedy sme sa konečne zhovárali o svojich pocitoch a znovu si úprimne vyznali, čo k sebe cítime. Okrem tej magickej chvíle, západu slnka a krásnej prírody, som sa tešila oveľa viac tomu, že sa to stalo práve s tebou.

O niečo neskôr, v lete, keď sme sa vybrali tmavým lesom a neboli si istý cestou, som ti verila. Doteraz som vďačná za to, že si bol so mnou, no najmä za to, že si to práve ty, že práve ty si ten bojovník, ktorý ma nielen ochraňuje, ale pomáha mi nájsť slobodu, pričom si stále po mojom boku.

tumblr_m9pjqrm70Q1qhannlo1_1280 weheartit.com

Áno, to, že som dostala kvety, počula tie krásne vyznania a zažila všetko to krásne, je to najkrajšie, čo prežívam. Nie však len kvôli tomu krásnemu,  ale vďaka TOMU, ktorý neprestal bojovať o moje srdce ani dnes, po prekážkach, ktoré nás stretli a z ktorých sa stali nie problémy, ale príležitosti k úprimnému rozhovoru a vyznaniu.

Dnes už viem, že nie vždy zažijeme len dokonalé dni. Prídu dni, kedy budeme unavení prácou, školou či životom a namiesto pekných vyznaní sa budeme sťažovať. Prídu aj také, kedy spravíme chybu a bude nás stáť veľa odvahy ju priznať. Možno sa ani nezhodneme na všetkom, alebo sa zraníme bez toho, že by sme to chceli. Ak však nebudeme ľúbiť len tie pekné okamihy, ale skutočného človeka, ktorý pozná i naše slabosti a napriek tomu nás má rád, vtedy bude i naša láska skutočná.

Vtedy si uvedomíme, akú hodnotu vo vzťahu má pochopenie, porozumenie a dôvera. Potom si budeme vážiť každý moment ešte viac a z krásnych zážitkov sa stanú nezabudnuteľné. Tak nezabudnuteľné, ako ten, ktorému patria tieto slová.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating