unsplash.com

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Mám pocit, že v tomto storočí je tých žien už aj viac ako chlapov. Kam sa pozriem, vidím ženy. Alebo skôr dievčatá, ktoré nám kazia reputáciu. Či v dennom kolobehu alebo večer v meste.

Začnime tými, ktoré sa s jedným bozkávajú a prejde pesnička, obtierajú sa o iného. Nedajbože ju nájde na wc-kách robiť veci s tým, ktorého teraz spoznala a ktoré sa kedysi robili v čistote doma s niekým, koho miluješ. Ako nám majú tí svedomití chlapi veriť?

Potom je ďalšia kapitola žien, ktoré mužov nenávidia. Iba preto, lebo stretli takých, čo sa nevedeli správať. To ale neznamená, že taký je každý jeden. A nie, nemám ružové okuliare. Je to proste tak. Aj my vieme byť svine a podotýkam, že väčšie ako muži. Robíme z nich zvieratká, tvory, ktoré sú pod nami a my nad nimi. Ako môžu potom schopní chlapi ľúbiť ženy? 

500px-com pexels.com

Z dievčat sa stávajú stíhačky, ktoré nedajú partnerom dýchať. Sme tvrdé a neústupčivé. Dvíhame si egá na tom, že ich zosekávame dole a často aj pred ich kamarátmi. Ako majú verní chlapi ľúbiť takéto ženy? 

Poznám aj také, ktoré dokážu všetko samé a chlapa nepotrebujú. Áno, verím, že sme šikovné a aj chlapi to vedia. Ale stále si žena, nie chlap. Keby žena bola teda taká hrdinka, neexistovali by aj chlapi.  A myslím, že rovnako, keď nemáš chlapa a si sama, si donútená naučiť sa opravovať veci v domácnosti, lebo to nikto iný za teba neurobí. Ale rovnako sa aj muži naučia variť, keď nemajú doma ženu. A ako majú mať šikovní chlapi zakódované, že si majú ženy vážiť, keď si nevážime my ich? 

Veľa z nás zabudlo, že žena má byť cudná, mäkká bytosť, ktorá sa nepovyšuje. Nezabúdajme na prípady, keď sa chlap snaží, dá všetko a žena podvedie. Takže, keď sme presný opak ženy, ktorej máme byť, tak robíme zo seba chlapov.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating