elitedaily.com

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Tento článok je venovaný každej z vás, ktoré ste vo vzťahu, ste po rozchode, alebo čakáte na toho pravého. Vraj sa máme učiť z chýb druhých. Ale viete čo? Hovno! Pokiaľ sa nepoučíte z vlastných chýb a prešľapov, tak nič z toho nebudete mať. Ak vám príde článok zaujatý, povedzte to. Chcem vedieť ako to vidíte vy.

Poznáte to. Príde chlap do vášho života a poblázni vám hlavu. Vidíte ho ako najlepšieho muža, aký existuje a dostanete na oči klapky, alebo tzv. ružové okuliare. Padnete do toho rýchlejšie ako je možné. Ste obaja zaľúbení až po uši. Vidíte jedine jeho a snažíte sa mu zniesť modré z neba. Prekvapujete sa navzájom maličkosťami a drobnosťami. A obom to stačí. Potom padne prvýkrát veta: „Milujem ťa!“ A vy lietate v oblakoch. Každý deň vám píše, že na vás myslí a chce byť s vami. Využije každú minútu na to, aby ju strávil vo vašej blízkosti. Je vám smutno? Klope vám na dvere s vašou najobľúbenejšou čokoládou. Dokonalý chlap! Chcete s ním byť naveky! Uprednostní vás pred pivom s kamošom, a tak ho z toľkej lásky chcete zožrať. Prvá hádka? Kiež by tak vyzerali všetky hádky počas celého vzťahu. Po hádaní 2 minúty a už ste v spoločnom objatí a vravíte si: „Prepáč.“ Nie, nie, to ty mne prepáč. Ooo, tá láska prvotná. Tie detaily, na ktoré si muži dajú záležať. A po roku? Ups… prichádza pár zmien.

photo: tumblr tumblr.com

Starká mi od malička tĺkla do hlavy: „Keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú.“ Ale starká – to nie je môj prípad. On je… vážne dokonalý!

Tak takto, krásky. Existuje nejaké tlačidlo na chlapovi repeat? Nie? Tak si prosím vás, užívajte začiatky vzťahu. Prečo? Lebo to už nikdy nebude ako predtým. Stanete sa tzv. samozrejmosťou. Tešiť sa z maličkostí? Zabudnite na to. Nezavďačíte sa chlapovi, aj keby ste sa na hlavu postavili. Každý deň vám napíše? Pokiaľ sa kvalitne nedosekáte – možno. Inak nereaguje na vaše správy a zrazu je všetko iné podstatnejšie a dôležitejšie než vy. Je vám smutno? No a? Je to váš problém. A plačte do vankúša aj každú noc. Po hádkach a nezhodách nemôžete ani jesť, lebo máte stiahnutý žalúdok… Jemu to je jedno. Dvojitý cheeseburger poprosím tu pre pána! Ale pekne slaný z toľkých sĺz, čo ste pre neho vyrevali.

large tumblr.com

Tak sa pýtam, je to tak vždy? Je to tak všade? Je to tak vždy po roku? Lebo ak áno, vydržím s chlapom rok a vymením ho. A vraj pre pokazené veci nemáme vzťahy zahadzovať, ale opravovať. Baby, ak som niečo zle napísala, verte, nechcela som. Slobodné krásky čakajúce na princa – nechcela som vám chlapa zhnusiť. Sú takí a počítajte s tým dopredu. Baby po rozchode po prečítaní môjho článku sa utvrdili v tom, že im je lepšie single a baby vo vzťahu musia so mnou súhlasiť. A ak nie, tak váš rok zmeny ešte neprišiel. Alebo ste si na to zvykli ako my všetky ostatné.

Tak či onak, aj tak si myslím, že starká mala pravdu.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating